Geluksbrengers

Waar wij voor staan

Wie zijn wij

Wij zijn geluksbrengers

MKE is een adviesbureau gespecialiseerd in bedrijfsadvies, facility management en huisvesting. Onze professionals zijn kennisexperts op het gebied van overheid, zorg, onderwijs en commerciële bedrijven. Van werkplekconcept tot projectmanagement en verandermanagement. Wij zetten bedrijven in beweging!

Authentiek

Wij weten wie we zijn. We communiceren duidelijk, echt en oprecht. We zeggen enthousiast ‘ja’ als we er compleet achterstaan, zeggen ‘nee’ als het moet.

Oprecht

We vertellen altijd het hele verhaal. Zelfs wanneer het tegen zit zijn we transparant. We luisteren naar een ander, want écht luisteren maakt het verschil.

Verbindend

We investeren in het werkgeluk van onze eigen medewerkers én dat voelen opdrachtgevers. We staan open voor ideeën van een ander. Samen gaan we voor succesvolle resultaten.

Inspirerend

Energie werkt aanstekelijk, daarom is die van ons altijd hoog. We willen niet overhalen maar inspireren. Alleen wanneer je geïnspireerd raakt, ben je gemotiveerd om in beweging te komen.

Ons team

Ontmoet onze mensen

Danielle Barto - Facility Management Contractmanagement Bedrijfsadvies Verandermanagement Changemanagement Procesverbetering
Anne-Celine Donkersloot - change management verandermanagement projectmanagement
Stefan Brons - Facility Management procesverbetering change management verander management facility coordinator facility manager
Jorrit te Nijenhuis - Facility management huisvesting projectmanagement interimmanagement
Tirza Desloover
Jesse van Dam
Waar wij trots op zijn

Onze projecten

Werk je bij MKE, dan werk je aan mooie diverse opdrachten. We faciliteren projecten in de zorg, onderwijs, overheid en bedrijfsleven. Projecten waar je veel leert en trots op mag zijn!

TNO (TOEGEPAST NATUURWETENSCHAPPELIJK ONDERZOEK)

Contractmanager Techniek

Beheer van alle contracten voor het technisch onderhoud van alle TNO-locaties landelijk.
SPIE NEDERLAND

Contractbeheerder

Een bijdrage leveren aan het laten stijgen van de kwaliteit van dienstverlening alsmede de groei en ontwikkeling van het team.

Klanten voor wij jij kan werken

Hoe kom je aan boord?

Sollicitatieproces in stappen

We willen je graag leren kennen! Bij MKE vinden we het belangrijk dat het van beide kanten klikt. Jij moet ons ook leuk vinden. Geen sollicitatiegesprek waar we je bestoken met vragen. Nee, bij MKE gaan we informeel met je in gesprek. Wie ben je en wat drijft je?

Intakegesprek

Een verkennend gesprek. We zijn benieuwd waar jij naar op zoek bent. Kunnen wij bieden wat je verwacht?

Een eerste gesprek

Een informeel gesprek met twee collega’s. Passen we bij elkaar?

Een tweede gesprek

Informeel eindgesprek met de directie. Is er een echte match?

Contract tekenen

Yes! We zijn een match. We doen je een mooi voorstel en tekenen het contract.

Welkom bij de club!

Een goed begin is het halve werk. Verwacht een warm ontvangst van collega’s en een goede onboarding.

Wat ons anders maakt

Samenwerken met ZZP’ers

MKE werkt ook graag samen met ZZP’ers. Ben je ZZP’er in facility management, huisvesting of organisatieadvies? Meld je aan en ontdek onze mooie klanten en projecten!

Organisaties
0
Professionals
0 +
Rijkslocaties verduurzaamd
0
Kom in contact met ons

Kunnen wij wat voor je betekenen?

Benieuwd hoe wij jou helpen met het succesvol afronden van een project? Neem direct vrijblijvend contact met ons op. We reageren binnen een werkdag op jouw aanvraag. 

Kom in contact met ons

Kunnen wij wat voor je betekenen?

Schakel direct de hulp in van één van onze projectmanagers voor jouw vraagstuk. We reageren binnen een dag op je aanvraag.