Wij helpen met

Projectmanagement

Wat wij doen

Wij zorgen ervoor dat projecten goed verlopen

MKE biedt projectmanagers, huisvesting projectmanagers en facilitair projectmanagers. Met ruime ervaring in deze branches én sectorspecifieke kennis in overheid, zorg, onderwijs en commercie zorgen zij iedere dag voor succesmomenten. Met oog op budget, planning, risico’s en resultaat.

Expertise: ervaren projectmanagers die van aanpakken weten met sectorspecifieke kennis in overheid, zorg, onderwijs en commercie.

Efficiënte planning: scherp oog voor risico’s, planning, budget, medewerkers en resultaat. Onze focus ligt op kostenbesparend werken.

Kwaliteitsborging: door strikte controles voldoen we aan belangrijke doelstelling op het gebied van kwaliteit en regelgeving.

Risicobeheersing: we identificeren risico’s en spelen op tijd in op onverwachte gebeurtenissen. We blijven monitoren om doelstellingen te behalen.

Onze aanpak

Hoe gaan wij te werk

Onze projectmanagers coördineren huisvesting, – facilitair- en vastgoedprojecten. Zij zijn gespecialiseerd in renovaties, risicomanagement, procesbeheersing en gezonde en veilige omgevingen.

Stap 1

Doelstellingen, risico’s en tijdspad in kaart

Stap 2

Uitvoering van de werkzaamheden in fasen

Stap 3

Controleren, monitoren, oplevering en evalueren.

Kom in contact met ons

Jouw project een succes!

Schakel direct de hulp in van één van onze projectmanagers voor jouw vraagstuk. We reageren binnen een dag op je aanvraag.

Wat ons anders maakt

Jouw project een succes!

Wij investeren in het werkgeluk van onze vastgoed-, facilitair- en huisvestingsprojectmanagers. Zij zijn hierdoor proactiever en flexibeler. Dit levert opdrachtgevers altijd op tijd afgeronde projecten op.

Organisaties
0
Professionals
0 +
Rijkslocaties verduurzaamd
0
Typisch MKE

Duidelijke communicatie

Facilitair projectmanagement via MKE Groep betekent samenwerken met ervaren projectmanagers die heldere en duidelijke taal spreken. Zeggen ‘nee’ als het moet en vertellen altijd het hele verhaal.

Stakeholdermanagement

Onze projectmanagers weten dat een sterke binding impact maakt. Zij motiveren projectteams en hebben grip op externen.

Complexiteit

Projectmanagers zijn ervaren in complexe facilitaire vraagstukken in chaotische omgevingen zoals bijvoorbeeld de zorg.

Snelheid

Onze projectmanagers weten vaart in een project te krijgen, houden dit tot het eind vast en leveren op tijd op.

Kom in contact met ons

Kunnen wij wat voor je betekenen?

Benieuwd hoe wij jou helpen met het succesvol afronden van een project? Neem direct vrijblijvend contact met ons op. We reageren binnen een werkdag op jouw aanvraag. 

Kom in contact met ons

Kunnen wij wat voor je betekenen?

Schakel direct de hulp in van één van onze projectmanagers voor jouw vraagstuk. We reageren binnen een dag op je aanvraag.