Over ons

Strategie, denken en doen! Dat zijn drie kernwaarden van MKE Groep BV. Drie waarden die bij beide directieleden van MKE Groep BV, Koen Fehrmann en Esther Witteveen, van toepassing zijn. Het strategisch meedenken en doen! Koen en Esther proberen altijd twee stappen vooruit te zijn.

Met 30 jaar ervaring in diverse sectoren leveren wij een brede dienstverlening. Wegens de lange werkervaring en groot netwerk, bieden wij de volgende expertises aan: Facilitair management, Bouwmanagement, Interimmanagement en Bedrijfskundig advies.

Heb je vragen of denk je een perfecte kandidaat/partner te zijn? Wil je gewoon eens kennismaken? Dat kan ook!
Neem dan contact met ons op voor een lekkere kop koffie en een goed gesprek.

Koen Fehrmann
Koen Fehrmann

Directeur

Facilitaire en bouwprojecten passen goed bij mij, ik ben een dienstverlenend persoon die graag praktisch en met een duidelijk doel te werk gaat. Als projectleider organiseer ik huisvestingsprojecten van ontwerp tot exploitatie. Ik zorg dat de opdrachtgever wordt ontzorgt en regel alles wat nodig is om het project te doen slagen. Ik heb kennis van huisvesting in de breedste zin en spreek te taal op de werkvloer.

Kenmerkend voor mij is dat ik humor toepas als belangrijk ingrediënt om de resultaten te bereiken. Een goede sfeer in het projectteam brengt mensen in beweging en helpt om het resultaat te bereiken. Lol hebben in mijn werk vind ik belangrijk en ik breng graag mijn enthousiasme, energie en lach mee in het project. Ik communiceer helder en regelmatig over voortgang, want afspraak = afspraak.

ing. Esther Witteveen
ing. Esther Witteveen

Directeur

Met mijn bouwkundige en technische bedrijfskundige opleiding en ervaring in het facilitaire werkveld, ben ik dé verbinder tussen deze disciplines waardoor er snel kan worden geschakeld. Ik ben oplossingsgericht, communicatief en afspraak = afspraak.

Door mijn heldere en oplossingsgerichte kijk op zaken word ik vaak gezien als de trekkracht in een team, maar zeker ook als rustpunt in chaotische tijden. Open en eerlijke communicatie staat bij mij op nummer 1. Het delen van mijn kennis, processen en strategieën gebruik ik om mijn teamleden te motiveren. Ongeacht het tijdstip van de dag, kunnen teamleden bij mij terecht. Ook voor een goede lach!