SPIE NEDERLAND

Verbeteren dienstverlening SPIE op contract TU Delft

Delft,,The,Netherlands,-,August,19,,2017:,Building,Electrical,Engineering

Onze rol

Contractbeheerder

Locatie

Delft

Looptijd

13 maanden
AANLEIDING
De dienstverlening voor beheer en onderhoud van het contract tussen SPIE en Technische Universiteit Delft wordt uitgevoerd door een team van vier servicecoördinatoren en tien uitvoerende functionarissen. Dit team staat onder leiding van een Contractbeheerder. De urgentie om deze rol te vervullen komt voort uit de noodzaak om de dienstverlening voor beheer en onderhoud te optimaliseren en de communicatie hierover richting en met de TU Delft te verbeteren.

DE OPDRACHT

Verbeteren van de dienstverlening

Een bijdrage leveren aan het laten stijgen van de kwaliteit van dienstverlening alsmede de groei en ontwikkeling van het team.

Onze werkzaamheden

Rol van contractbeheerder vervullen.
Inrichten en doorvoeren van procesoptimalisaties t.b.v. de dienstverlening.
Onderdeel van het programma m.b.t. teamontwikkeling en –groei.
Verbetervoorstellen genereren en (helpen) implementeren t.b.v de dienstverlening.
Bijdrage leveren aan het ontwikkelen van een nieuwe communicatiestructuur
Het resultaat
Opdracht loopt nog
“Als contractbeheerder zet ik me in voor het optimaliseren van de dienstverlening aan SPIE en de Technische Universiteit Delft, en voor het verbeteren van de communicatie. Mijn taken omvatten procesoptimalisatie, teamontwikkeling, het genereren van verbetervoorstellen en het opzetten van een nieuwe communicatiestructuur. Hoewel het project nog loopt, streven we naar aanzienlijke verbeteringen in de kwaliteit van onze diensten. Ik waardeer het prettige ontvangst en de fijne samenwerking binnen zowel SPIE als de TU.”
Daniëlle Barto, Consultant