TEAM

ESTHER WITTEVEEN

Directeur / Consultant Huisvesting

 

Een snelle schakelaar dankzij mijn bouwkundige en technische bedrijfskundige opleiding en ervaring in het facilitaire werkveld. Door mijn heldere en oplossingsgerichte kijk op zaken zowel in te zetten als kartrekker of juist als rustpunt.

KOEN FEHRMANN

Directeur / Consultant Huisvesting

 

Noem mij gerust een doelgerichte verbinder van bouw, facilitair en ICT. Ik breng 15 jaar landelijke ervaring mee binnen kantoren, overheid, onderwijsinstellingen en productlocaties. Ook goed om te weten: ik haal altijd de planning.

JORRIT TE NIJENHUIS

Consultant Huisvesting

 

Een sociaal dier met een enorme nieuwsgierigheid naar mensen, hun verhaal en drijfveren. Ik krijg veel energie van het helpen van organisaties en bedrijven door vraagstukken op te lossen rond huisvesting en organisatie. Het hierbij streven naar het beste resultaat houd mij scherp.

JOHAN NEDERVEEN

Consultant Huisvesting

 

Ik loop warm voor de kansen die de post-Corona werkplek met zich meebrengt. Altijd op zoek naar de toegevoegde waarde van bijvoorbeeld het hybride werken voor organisaties én medewerkers. Fan van uitdagende verandertrajecten.

DANIËLLE BARTO

Consultant Huisvesting

 

Opdrachtgevers ervaren mij als een gedreven dame die snel kan schakelen met een hoog verantwoordelijkheids-
gevoel. Ik zie mezelf als een echte doorpakker die sterk is in het leggen van contacten en het leveren van positieve bijdragen.

NANCY RAPPOLDT

Project Assistent

 

Ik ben op mijn best als ik veel mag regelen en organiseren. Altijd denkend in kansen werk ik betrokken en servicegericht. Dat combineer ik met een meegaande en loyale werkhouding . Met als toetje een hoge leerbereidheid en leervermogen.

ROLAND VAN DEN BERG

Consultant Huisvesting

 

Een verbinder met een besmettelijke positieve drive. Mijn competenties samenwerking, creativiteit en  innovativiteit zet ik graag in om hospitality en werkomgeving duurzaam te verbeteren. Ook breng ik mee; brede kennis van facilitair tot ICT.

ESTHER BEIJLSMIT

Projectleider (ZZP)

 

Mijn doel is altijd hetzelfde: een tevreden klant door het leveren van meerwaarde en het overstijgen van verwachtingen. De tools die ik daarbij inzet zijn een persoonlijke communicatiestijl, analytisch vermogen en omgevingsbewustzijn.

CLAIRE HOFFMAN

Projectleider (ZZP)

 

Als projectleider resultaten bereiken. Liefst met een variëteit aan taken en samenwerkingsvormen. Dat lukt me keer op keer door mijn creatief denktalent te combineren met mijn sociale vaardigheden en enorme klant- en servicegerichtheid.

WOUTER LEMMERS

Teammanager Techniek (ZZP)

 

Kenmerkend voor mijn leiderschap is dat ik talent om me heen herken en vol vertrouwen die kwaliteiten optimaal benut. Een ervaren technisch specialist op het gebied van vastgoedbeheer en MJOP’s. Altijd met oog voor de mensen om me heen.

TANJA CAVALJé-ROELEN

Marketing & Socials

 

Achter de schermen voel ik me thuis. Het podium bewaar ik voor bedrijven en ondernemers die ik met contentmarketing graag in de spotlights zet. Door woord + beeld te geven aan hun missie en visie maak ik ze online zichtbaar en vindbaar.

TYPISCH MKE

KUNDIG

Gedreven vakmansen:
Yes we can!

INTEGER

Altijd eerlijk en betrouwbaar.

SOCIAAL

Medemenselijkheid, what else?

DIENSTEN

Huisvestingsadvies
Projectmanagement
Interim-management

CONTACT

Patrijsweg 26
2289 EX Rijswijk
015 – 333 30 19

SOCIALS