TEAM

ESTHER WITTEVEEN

Directeur / Consultant

 

Een snelle schakelaar dankzij mijn bouwkundige en technische bedrijfskundige opleiding en ervaring in het facilitaire werkveld. Door mijn heldere en oplossingsgerichte kijk op zaken zowel in te zetten als kartrekker of juist als rustpunt.

KOEN FEHRMANN

Directeur / Consultant 

 

Noem mij gerust een doelgerichte verbinder van bouw, facilitair en ICT. Ik breng 15 jaar landelijke ervaring mee binnen kantoren, overheid, onderwijsinstellingen en productlocaties. Ook goed om te weten: ik haal altijd de planning.

JORRIT TE NIJENHUIS

Consultant / Mt-lid

 

Een sociaal dier met een enorme nieuwsgierigheid naar mensen, hun verhaal en drijfveren. Ik krijg veel energie van het helpen van organisaties en bedrijven door vraagstukken op te lossen rond huisvesting en organisatie. Het hierbij streven naar het beste resultaat houd mij scherp.

JOHAN NEDERVEEN

Consultant

 

Ik loop warm voor de kansen die de post-Corona werkplek met zich meebrengt. Altijd op zoek naar de toegevoegde waarde van bijvoorbeeld het hybride werken voor organisaties én medewerkers. Fan van uitdagende verandertrajecten.

DANIËLLE BARTO

Consultant

 

Opdrachtgevers ervaren mij als een gedreven dame die snel kan schakelen met een hoog verantwoordelijkheids-
gevoel. Ik zie mezelf als een echte doorpakker die sterk is in het leggen van contacten en het leveren van positieve bijdragen.

Projectmedewerker (ZZP)

 

Ik ben dienstverlener in hart en nieren. Ik bijt me vast in facilitaire vraagstukken met de focus op oplossingen. De mens staat hier altijd centraal! Ik krijg energie van het verbinden van mensen, het aangaan van samenwerkingen en goede resultaten.

STEFAN BRONS

Consultant

 

Ik voorzie organisaties van advies in vraagstukken rond facilitair en huisvesting. Ik denk graag mee over het verbeteren van de facilitaire dienstverlening. Alles ter verbetering van de kwaliteit van de dienstverlening en het werkplezier van de medewerkers.

ESTHER BEIJLSMIT

Projectleider (ZZP)

 

Mijn doel is altijd hetzelfde: een tevreden klant door het leveren van meerwaarde en het overstijgen van verwachtingen. De tools die ik daarbij inzet zijn een persoonlijke communicatiestijl, analytisch vermogen en omgevingsbewustzijn.

CLAIRE HOFFMAN

Projectleider (ZZP)

 

Als projectleider resultaten bereiken. Liefst met een variëteit aan taken en samenwerkingsvormen. Dat lukt me keer op keer door mijn creatief denktalent te combineren met mijn sociale vaardigheden en enorme klant- en servicegerichtheid.

WOUTER LEMMERS

Inkoop contractbeheer en
Projectleider MJOB

Kenmerkend voor mijn leiderschap is dat ik talent herken en vol vertrouwen die kwaliteiten optimaal benut. Een ervaren technisch specialist op het gebied van vastgoedbeheer en MJOP’s. Altijd met oog voor de mensen om me heen.

Consultant

Ik ben een facilitair professional met nuchterheid en humor. Ik richt me op het ontzorgen van de klant, waarbij ik focus op kwaliteit in facilitaire dienstverlening. Ook in verbetering van processen en het aanbrengen van structuur binnen facilitaire organisaties. 

TYPISCH MKE

KUNDIG

Gedreven vakmansen:
Yes we can!

INTEGER

Altijd eerlijk en betrouwbaar.

SOCIAAL

Medemenselijkheid, what else?

DIENSTEN

Advies
Projectmanagement
Interim-management

CONTACT

Patrijsweg 26
2289 EX Rijswijk
015 – 333 30 19

SOCIALS