Team MKE’s Zomeruitje

Vorige week was het weer tijd voor het jaarlijkse zomeruitje van Team MKE, en wat hebben we een geweldige tijd gehad! šŸŽ‰ We zijn met het hele team afgereisd naar Gamecity Zoetermeer voor een avond vol actie en plezier.

De avond begon met een spannende lasergame-sessie, waarbij we onze strategische vaardigheden op de proef hebben gesteld. Daarna was het tijd voor een adrenaline-boost tijdens het karten. Iedereen gaf vol gas en de competitie was hevig, maar vooral ontzettend leuk!

Na alle actie hebben we gezellig met elkaar gegeten en was er volop tijd om bij te praten en te lachen. Het was een topavond waar we met veel plezier op terugkijken.

We kunnen niet wachten op het volgende teamuitje! Houd onze website in de gaten voor meer updates en leuke verhalen.

Kom in contact met ons

Kunnen wij wat voor je betekenen?

Ontdek hoe onze ervaring jou van dienst kan zijn. Profiteer van onze expertise in bedrijfsadvies, project- en interim-management. Contacteer ons nu en laat ons jouw doelen realiseren.

Kom in contact met ons

Kunnen wij wat voor je betekenen?

Laat ons je helpen met jouw organisatorische of facilitaire vraagstuk. We zetten jouw ideeƫn om in succesvolle projecten. Benieuwd hoe? Neem direct contact op en we reageren binnen een werkdag op jouw aanvraag.