SODEXO

Het inrichten en implementeren van alle Facility Soft Services

Project - Sodexo - Projectmanager implementatie soft services

Onze rol

Projectmanager

Locatie

Bioscience Park Leiden

Looptijd

8 maanden
AANLEIDING
Op het Biosceince Park in Leiden is een nieuw kantoor- en laboratorium gebouw voor Johnson & Johnson Biologics gebouwd. Sodexo is de Prefered Supplier voor Johnson & Johnson die verantwoordelijk is voor de uitvoering van alle Soft Services. Sodexo was hierbij onderdeel van het projectteam die verantwoordelijk was voor de bouw en inrichting van het gehele gebouw.

DE OPDRACHT

Het inrichten en implementeren van alle Facility Soft Services voor het nieuw gebouwde kantoor- en laboratorium gebouw. Ook lag de focus op het begeleiden van de transitie van project- naar beheerfase.

Onze werkzaamheden

Nieuw schoonmaak- en groencontract afsluiten, intern groenbeheer coördineren, zonnewering onderhoud regelen.
Inrichten en implementeren van 10 Facility Soft Services (waarvan 5 Good Manufacturing Practice/GMP services).
Verantwoordelijk voor het begeleiden van de transitie van project- naar beheerfase.
Onderdeel van het Global Core-team.
Het resultaat
Een kantoor- en laboratorium gebouw voorzien van geïmplementeerde Soft Services. Dit omvat: schoonmaak, catering, logistieke dienstverlening, reprodiensten, ongediertebestrijding, groenvoorziening buiten, groenvoorziening binnen, receptie, beveiliging en cleanroom kleding.
Als Projectmanager bij MKE Groep heb ik het inrichten en implementeren van 10 Facility Soft Services voor het nieuwe kantoor- en laboratoriumgebouw van Johnson & Johnson Biologics in Leiden geleid. Een uitdagend en leerzaam project vanwege de tijdsdruk en verwachtingen vanuit de gebruikers van de nieuwe locatie, maar met een mooi behaald eindresultaat!
Daniëlle Barto, Consultant