ENZA ZADEN

Interim invulling van de functie Facility Manager

ENZA - Interim Facility Manager

Onze rol

Interim Facility Manager

Locatie

Enkhuizen

Looptijd

6 maanden
AANLEIDING
Enza Zaden groeit snel, wat leidt tot uitdagende facilitaire vraagstukken. De rol van facility manager is tot nu toe vervuld door interimmers, omdat het nog niet gelukt is om een permanente Facility Manager aan te trekken. Voorlopig blijven zij gebruik maken van een interim facilitair manager totdat deze functie ingevuld kan worden met een vaste kracht.

DE OPDRACHT

De invulling van interim facility manager rol

MKE vult de positie van interim facility manager voor een minimale periode van 6 maanden in. De interim facility manager leidt en begeleid het facilitaire team met additionele verantwoordelijkheid voor projecten.
Enza velden

Onze werkzaamheden

Bijdragen aan de Enza Zaden wereldwijde facilitaire strategie, jaarplan en het opstellen van budgetten. Hij leidt standaardisatie en ontwikkelen huisvestingsbeleid. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het beheren van technisch onderhoud, leiden van projecten en leveranciersprestaties evalueren.
Sturen en begeleiden van het facilitaire team
Leiden van projecten
Leveranciersprestaties evalueren
Contractmanagement
Het resultaat

De opdracht loopt nog

“Als huidige interim Facility Manager bij Enza Zaden ervaar ik de snelle groei van het bedrijf van dichtbij. Dit brengt ldiverse,, leerzame facilitaire uitdagingen met zich mee. In mijn rol mag ik bijdragen aan de wereldwijde facilitaire strategie. Deze veelzijdige en dynamische rol biedt mij een uitgelezen kans om Enza Zaden te ondersteunen in hun groeitraject.”
Ceriel Sinkeldam, Consultant
Ceriel Sinkeldam