RIJKSVASTGOEDBEDRIJF

Beheer van Rijksoverheidsgebouwen

Scheveningen,,Netherlands,-,December,2021:,Haaglanden,Penitentiary,In,Scheveningen,,Netherlands.

Onze rol

Senior Objectmanager

Locatie

Landelijk

Looptijd

24 maanden
AANLEIDING
Het Rijksvastgoedbedrijf staat voor de uitdaging van een groeiend personeelstekort. Dit heeft een directe invloed op de kwaliteit en efficiëntie van het beheer en onderhoud van zijn diverse vastgoedportfolio. De toenemende complexiteit van projecten en technische vereisten vereist gespecialiseerde kennis en vaardigheden. Als gevolg hiervan groeit de behoefte aan externe expertise op het gebied van beheer, bouwkunde en techniek om de operationele continuïteit te waarborgen en om te voorzien in de nodige deskundigheid voor de uitvoering van projecten en onderhoudstaken.

DE OPDRACHT

Uitvoeren van beheer en onderhoud van specialiteiten vastgoed in de Randstad. Incl. vervangings- en duurzaamheidsprojecten.

Uitvoeren van beheer en onderhoud van specialiteiten vastgoed in de Randstad. Incl. vervangings- en duurzaamheidsprojecten. Taken: MJOP-opstelling, kostenramingen, gebruikersadvies, en leveranciersdienstverbetering.

Onze werkzaamheden

Opstellen onderhoudsplannen, kostenramingen, adviseren gebruikers en verbeteren dienstverlening van de leveranciers.
Managen beheer en onderhoud van diverse locaties en adviseren gebruikers
Uitvoeren van diverse duurzaamheidsprojecten
Opstellen meerjarig onderhoudsplan
Verbeteren dienstverlening van leveranciers
Het resultaat

Effectief management van locaties, inclusief gebruikersadvies. Succesvolle implementatie van duurzaamheidsprojecten en opstelling van meerjarig 0nderhoudsplan. Verbeterde dienstverlening van leveranciers.

Voor onze consultant die de rol heeft bekleed als Objectmanager, was het een mooie uitdaging om de facilitaire dienstverlening te optimaliseren voor verschillende objecten waarvoor het Rijksvastgoedbedrijf als beheerder verantwoordelijk voor is. De samenwerking en met de verschillende locaties was uiterst prettig, wat bijdroeg aan het succes van de opdracht. Samen hebben we doeltreffende oplossingen gevonden die de operationele efficiëntie hebben verbeterd.
MKE Groep B.V.
Werkgeluk op kantoor