Johan Nederveen

Blije gezichten bij MKE Groep! Want op 1 februari start Johan Nederveen zijn afstudeerstage. Johan stelt zichzelf graag aan jullie voor.

“Ik ben Johan Nederveen, 23 jaar en zit in mijn laatste jaar van mijn studie HBO Facility Management aan de Hogeschool Rotterdam.

Na een leerzame studieperiode en twee stages, mag ik nu gaan afstuderen bij MKE Groep. Binnen mijn studie en voornamelijk mijn stages ben ik erachter gekomen dat ik het facilitaire vak erg leuk vind. Ik houd ervan nieuwe dingen te leren en te ontdekken, zodat ik mezelf verder ontwikkel.

Sociale interactie en het creëren van een optimale werkomgeving maakt dit voor mij een vakgebied waar ik me helemaal in thuis voel. Mijn afstudeeronderzoek sluit hier sterk op aan.

Sinds de Corona-crisis is de werkomgeving erg veranderd. In het post-Corona tijdperk zullen deze veranderingen wellicht deels teruggedraaid worden, maar een zekerheid is dat verandering en vernieuwing blijvend is ingezet. Aan mij de taak te onderzoeken hoe dit gaat veranderen binnen de werkomgeving en wat hiervan de consequenties zijn voor het bedrijfskundige aspect. Ik kijk ernaar uit om begin februari te starten!”

Meedoen aan het onderzoek?

Met een minuutje van je tijd laat je jouw stem horen. Het onderzoek is volledig anoniem. 

Natuurlijk houden we jullie op de hoogte van de resultaten van dit onderzoek!